Try These BCS BH0-012 The Foundation ITIL (2012 Onwards) Exam Actual Questions

BCS IT Service Management certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. BCS BH0-012 The Foundation ITIL (2012 Onwards) exam is forerunner in validating credentials against . Here are updated BCS BH0-012 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Question: 1

Which one of the following is the BEST description of a service level agreement (SLA)?

A. The part of a contract that specifies the responsibilities of each party
B. An agreement between the service provider and an internal organization
C. An agreement between a service provider and an external supplier
D. An agreement between the service provider and their customer

Answer: D

Question: 2

Which one of the following is NOT part of the service design stage of the service lifecycle?

A. Designing and maintaining all necessary service transition packages
B. Producing quality, secure and resilient designs for new or improved services
C. Taking service strategies and ensuring they are reflected in the service design processes and the service designs that are produced
D. Measuring the effectiveness and efficiency of service design and the supporting processes

Answer: A

Question: 3

Which one of the following activities are carried out during the “Where do we want to be?” step of the continual service improvement (CSI) approach?

A. Implementing service and process improvements
B. Reviewing measurements and metrics
C. Creating a baseline
D. Defining measurable targets

Answer: D

Question: 4

What is the name of the group that should review changes that must be implemented faster than the normal change process?

A. Technical management
B. Emergency change advisory board
C. Urgent change board
D. Urgent change authority

Answer: B

Question: 5

What should a service always deliver to customers?

A. Applications
B. Infrastructure
C. Value
D. Resources

Answer: C

Question: 6

Which of the following should IT service continuity strategy be based on?
1. Design of the service metrics
2. Business continuity strategy
3. Business impact analysis (BIA)
4. Risk assessment

A. 1, 2 and 4 only
B. 1, 2 and 3 only
C. 2, 3 and 4 only
D. 1, 3 and 4 only

Answer: C

Question: 7

Which stage of the service lifecycle is MOST concerned with defining policies and objectives?

A. Service design
B. Service transition
C. Continual service improvement
D. Service operation

Answer: A

Question: 8

Which one of the following is NOT the responsibility of service catalogue management?

A. Ensuring that information in the service catalogue is accurate
B. Ensuring that service level agreements are maintained
C. Ensuring that information in the service catalogue is consistent with information in the service portfolio
D. Ensuring that all operational services are recorded in the service catalogue

Answer: B

Question: 9

At which stage of the service lifecycle should the processes necessary to operate a new service be defined?

A. Service design: Design the processes
B. Service strategy: Develop the offerings
C. Service transition: Plan and prepare for deployment
D. Service operation: IT operations management

Answer: A

Question: 10

Which one of the following is NOT a responsibility of the service transition stage of the service lifecycle?

A. To ensure that a service can be managed and operated in accordance with constraints specified during design
B. To design and develop capabilities for service management
C. To provide good-quality knowledge and information about services
D. To plan the resources required to manage a release

Answer: B

Question: 11

Which one of the following is NOT an objective of problem management?

A. Minimizing the impact of incidents that cannot be prevented
B. Preventing problems and resulting incidents from happening
C. Eliminating recurring incidents
D. Restoring normal service operation as quickly as possible

Answer: D

Question: 12

Which process is involved in monitoring an IT service and detecting when the performance drops below acceptable limits?

A. Service asset and configuration management
B. Event management
C. Service catalogue management
D. Problem management

Answer: B

Question: 13

Which of the following are managed by facilities management?
1. Hardware within a data centre or computer room
2. Applications
3. Power and cooling equipment
4. Recovery sites

A. 1, 2 and 3 only
B. All of the above
C. 1, 3 and 4 only
D. 1 and 3 only

Answer: C

Question: 14

Which one of the following is the purpose of service level management?

A. To carry out the service operations activities needed to support current IT services
B. To ensure that sufficient capacity is provided to deliver the agreed performance of services
C. To create and populate a service catalogue
D. To ensure that an agreed level of IT service is provided for all current IT services

Answer: D

Question: 15

Implementation of ITIL service management requires the preparation and planning of the effective and efficient use of “the four Ps.” What are these four Ps?

A. People, process, partners, performance
B. Performance, process, products, problems
C. People, process, products, partners
D. People, products, perspective, partners

Answer: C

Click Below Link to Get All BCS BH0-012 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/BH0-012-exam-dumps.html

Facebook Comments